Fälla träd Stockholm

Fälla träd Stockholm

Dags att fälla träd i Stockholm? Vi fäller träd i hela Stockholms län, och arbetar mot privatpersoner, företag, markägare, bostadsrättsföreningar och kommuner. Oavsett uppdrag kan vi hjälpa er att få era träd fällda!
Vi använder oss endast av utbildad personal och samtliga på Hasseltorp Skog & Naturvård AB är utbildade inom ”Säker Skog”.

Alla typer av trädfällning

Det finns mängder av situationer som kan uppstå, alternativt vara påväg att uppstå när det kommer till träd. Det finns också flera olika tekniker att få ett träd fällt. Att fälla träd på en villatomt kan skilja sig enormt jämfört med att fälla ett träd på en skogstomt, där framkomsten är extremt svår för maskiner. Företaget är vana att arbeta inom alla typer av områden, allt ifrån villatomter, till större naturområden och svåråtkomliga öar i vår Stockholms skärgård. Att fälla träd i Stockholm kan som du förstår skilja sig enormt mycket från uppdrag till uppdrag. Därför är det viktigt att vi har en möjlighet att konsultera och träffas på den plats som uppdraget är tänkt att genomföras på. Varje trädfällning i Stockholm är som sagt unik i sig!

Fälla träd Stockholm

Fälla träd i Stockholm – Säkerheten först! 

Oavsett om det gäller en trädfällning i ett tätbebyggt område eller ett större skogsparti så är alltid säkerheten centrerad i vårt arbete. 

Kunder vi arbetar mot

Föreningar

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot olika typer av bostadsrättsföreningar och andra typer av föreni...

Läs mer


Privatpersoner

På Hasseltorp Skog utför vi b.la. uppdrag för privatpersoner, fastighetsägare och byggföretag. Vi har lång erfarenhet inom v...

Läs mer


Kommun

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot stora markägare såsom exempelvis kommuner och statliga myndighet...

Läs mer


Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till Naturvård & Trädfällning. Vi hjälper dig från första start med konsultering till avverkning & till och med försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården.

Kontakta oss

Skicka in en förfrågan genom att fylla i formuläret så återkommer vi snarast möjligt till dig.