Trädfällning Värmdö

Vi utför trygg och säker trädfällning på Värmdö. Hasseltorp Skog & Naturvård är ett familjeföretag med över 30 års erfarenhet i branschen. Vi är verksamma i hela Stockholms län men företaget har sitt säte ute på Värmdö. Vi har i många år genomfört trädfällningar på Värmdö & Ingarö och runt om i hela Skärgården.

TJÄNSTER

Att fälla träd innebär ett stort ansvar och därför är säkerheten en röd tråd i vårt dagliga arbete. Vi kan genomföra avancerad trädfällning på Värmdö som innebär svåråtkomliga träd eller träd som står i tätbebyggda områden. Vid en sådan typ av trädfällning finns många aspekter som närliggande fastigheter/byggnader och elledningar som vi måste ta hänsyn till för att säkert fälla trädet.


Trygg trädfällning på Värmdö

Vår arbetsprocess är anpassad för att underlätta i största möjliga mån för er som kund. Ni har alltid en personlig kontaktperson hos oss på Hasseltorp Skog & Naturvård som ni kan rådfråga. Vi kommer även ut till er på plats för att se över trädet/träden som eventuellt skall fällas innan vi tar fram ett kostnadsförslag för arbetet åt er.

Behöver ni hjälp med trädfällning på Värmdö?
Kontakta mig!

Ulf Hasseltorp

VD/Ägare

Säker trädfällning på Värmdö

Skymmer trädet sommarsolen på altanen? Skall du bygga hus på en skogstomt och behöver hjälp med att rensa upp och fälla träden? Är du rädd att den stora granen som växer på berget skall falla? Eller vill du göra tomten mer säker för barnen och ta ned den där stora eken?
Det finns alltid massor av skäl till att man vill fälla träd och oavsett anledning bakom så kan vi hjälpa er.

Vi på Hasseltorp Skog & Naturvård hjälper er fälla träden på ett säkert & smidigt sätt runt om på Värmdö. Samtliga av våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog. Det ger er som kund en trygghet i att vi vet vad vi gör för något, både ur ett säkerhetsperspektiv och rent utseendemässigt för tomten. Vi har lång erfarenhet av naturvård och


Kontakta oss för trädfällning på Värmdö

Vi arbetar mot privatpersoner, företag och organisationer på Värmdö. Oavsett storleken på uppdraget så kommer vi alltid att behandla det med största respekt och säkerställa att ingenting går fel. Vi är – och ska vara – det säkra alternativet för trädfällning på Värmdö.

För att komma i kontakt med oss gör ni enklast genom att ringa eller fyller i kontaktformuläret. Efteråt ser vi till att boka in en tid för att komma ut till er och se över jobbet.

Om oss

Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till naturvård, trädfällning, arboristtjänster och stubbfräsning. Vi hjälper dig från första start med konsultering, sedan avverkning och slutligen om så önskas, försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården och med ett stort säkerhetstänk. Ett exempel på det är att våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog.

vår arbetsprocess

1. KONTAKT

Kontaktförfrågan eller samtal med oss på Hasseltorpskog.

2. MÖTE PÅ PLATS

Kostnadsfritt möte på plats där arbetet skall utföras.

3. OFFERT

Efter mötet kan vi göra en noggrann beräkning och ger er offert för arbetet.

4. UTFÖRANDE

Utförande, bortforsling och eventuell försäljning av virket. Slutfakturering sker.