Arborist Nacka

Arborist Nacka

Söker du en arborist i Nacka? Då har du hittat rätt!
Vi på Hasseltorp Skog och Naturvård har 30 års erfarenhet av trädvård och trädbeskärningar, som är vanliga uppgifter en arborist utför. Oavsett om du är en privatperson, företag eller annan typ av organisation som är i behov av en arborist, så kan vi hjälpa er. Kontakta oss för rådgivning alternativt kontakta oss för att komma ut på plats till er för att se över träden!

När är det dags att kontakta en arborist?

Ibland kan det som vi förstår vara svårt att veta vem du skall kontakta och när du skall veta att du är i behov av en arborist i Nacka. Men kortfattat kan man beskriva en arborists uppgift somt att beskära & avverka träd, samt planering och konsultering kring träden.

Ett av de vanligaste uppdragen när någon söker en arborist är trädbeskärning. Där det handlar om att avverka döda, svaga eller skadade grenar. Där man exempelvis misstänker att det kan komma till skada för människor eller närliggande byggnader.

Arborist Nacka

Vad gör en arborist i Nacka?

Andra uppdrag som vi på Hasseltorp Skog & Naturvård kan hjälpa till med om du söker efter en arborist i Nacka är exempelvis:

Kronhöjning, vilket är när man tar bort lågt sittande grenar för att underlätta framkomligheten under ett träd.
Om ett träd är sjukt eller angripet av röta, så kan det vara nödvändigt med en så kallad säkerhetsbeskärning.
Om man vill bibehålla en specifik form på trädkronan så kan man utföra en så kallad formträdsbeskärning.
Rotbeskärning är ett annat typ av uppdrags som vi också blir kontaktade för. Det utförs på skadade rötter för att uppmuntra trädet att skapa nya rötter, som ligger tätare intill stammen.

Arborist i Nacka – Kontakta oss!

Om du söker en arborist i Nacka som snabbt och smidigt kan hjälper er med era träd, så kontakta oss på Hasseltorp Skog & Naturvård. Vi har en effektiv arbetsprocess där vi oftast startar med att komma ut och titta på jobbet innan vi kommer med rekommendationer & offert. Ni kommer enklast i kontakt med oss genom att ringa alternativt fylla i kontaktformuläret längre ned på sidan.
Välkommen att ta kontakt!

Kunder vi arbetar mot

Föreningar

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot olika typer av bostadsrättsföreningar och andra typer av föreni...

Läs mer


Privatpersoner

På Hasseltorp Skog utför vi b.la. uppdrag för privatpersoner, fastighetsägare och byggföretag. Vi har lång erfarenhet inom v...

Läs mer


Kommun

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot stora markägare såsom exempelvis kommuner och statliga myndighet...

Läs mer


Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till Naturvård & Trädfällning. Vi hjälper dig från första start med konsultering till avverkning & till och med försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården.

Kontakta oss

Skicka in en förfrågan genom att fylla i formuläret så återkommer vi snarast möjligt till dig.