Arborist Nacka

Söker du en arborist i Nacka? Då har du hittat rätt!
Vi på Hasseltorp Skog och Naturvård har 30 års erfarenhet av trädvård och trädbeskärningar, som är vanliga uppgifter en arborist utför. Oavsett om du är en privatperson, företag eller annan typ av organisation som är i behov av en arborist, så kan vi hjälpa er. Kontakta oss för rådgivning alternativt kontakta oss för att komma ut på plats till er för att se över träden!

TJÄNSTER

När är det dags att kontakta arborist?

Ibland kan det som vi förstår vara svårt att veta vem du skall kontakta och när du skall veta att du är i behov av en arborist i Nacka. Men kortfattat kan man beskriva en arborists uppgift som att beskära & avverka träd, samt planering och konsultering kring träden. 

Ett av de vanligaste uppdragen när någon söker en arborist är trädbeskärning. Där det handlar om att avverka döda, svaga eller skadade grenar. Där man exempelvis misstänker att det kan komma till skada för människor eller närliggande byggnader.

Det krävs både erfarenhet och rätt utbildning för att kunna ta beslut kring trädens status. Varje trädtyp har sina unika egenskaper och 

Behöver ni hjälp av arborist i Nacka?
Kontakta mig!

Ulf Hasseltorp

VD/Ägare

Vad gör en arborist i Nacka

Andra uppdrag som vi på Hasseltorp Skog & Naturvård kan hjälpa till med om du söker efter en arborist i Nacka är exempelvis:

Kronhöjning, vilket är när man tar bort lågt sittande grenar för att underlätta framkomligheten under ett träd.
Om ett träd är sjukt eller angripet av röta, så kan det vara nödvändigt med en så kallad säkerhetsbeskärning.
Om man vill bibehålla en specifik form på trädkronan så kan man utföra en så kallad formträdsbeskärning.
Rotbeskärning är ett annat typ av uppdrags som vi också blir kontaktade för. Det utförs på skadade rötter för att uppmuntra trädet att skapa nya rötter, som ligger tätare intill stammen.


Arborist i Nacka – Kontakta oss!

Om du söker en arborist i Nacka som snabbt och smidigt kan hjälper er med era träd, så kontakta oss på Hasseltorp Skog & Naturvård. Vi har en effektiv arbetsprocess där vi oftast startar med att komma ut och titta på jobbet innan vi kommer med rekommendationer & offert. Ni kommer enklast i kontakt med oss genom att ringa alternativt fylla i kontaktformuläret längre ned på sidan.
Välkommen att ta kontakt!

Om oss

Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till naturvård, trädfällning, arboristtjänster och stubbfräsning. Vi hjälper dig från första start med konsultering, sedan avverkning och slutligen om så önskas, försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården och med ett stort säkerhetstänk. Ett exempel på det är att våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog.

vår arbetsprocess

1. KONTAKT

Kontaktförfrågan eller samtal med oss på Hasseltorpskog.

2. MÖTE PÅ PLATS

Kostnadsfritt möte på plats där arbetet skall utföras.

3. OFFERT

Efter mötet kan vi göra en noggrann beräkning och ger er offert för arbetet.

4. UTFÖRANDE

Utförande, bortforsling och eventuell försäljning av virket. Slutfakturering sker.