Om oss

Hasseltorp Skog & Naturvård AB är ett familjeföretag som drivs och ägs av de båda bröderna Ulf Hasseltorp och Tommy Hasseltorp. Tillsammans har de över 30 års erfarenhet av uppdrag inom naturvård. Företaget arbetar idag mot privatpersoner, föreningar och kommuner.

 

Företaget är baserat ute på Värmdö och utför stor del av sin trädfällning på Värmdö & Nacka samt närliggande öar. Men vi åtar oss uppdrag i hela Stockholms län. Vi har b.la. under många år arbetat med Länsstyrelsen, Skärgårdsstiftelsen och Skogsstyrelsen.

 

Alla personer på företaget är utbildade inom ”Säker Skog” och man använder sig endast av erfaren och certifierad personal för samtliga uppdrag.

Natur & Landskapsvård

Natur & Landskapsvård

Hasseltorp Skog & Naturvård har sin främsta expertis och erfarenhet inom natur- & landskapsvård för både offentliga och privata aktörer. 

Trädfällning

Trädfällning

Trädfällning är en komplicerad process och i många fall livsfarligt att göra utan rätt redskap och erfarenhet. Kontakta oss när du behöver fälla träd i Värmdö & Nacka.

Arboristtjänster

Arboristtjänster

På Hasseltorp Skog kan vi med hjälp av certifierade arborister hjälpa er med att utföra den behandling av träden som är nödvändig.

Stubbfräsning

Fällt träd och stubben är kvar? Vi ser till att ta bort det allra sista av trädet, med hjälp av en effektiv och snabb stubbfräsning. Stubben försvinner då helt

vår arbetsprocess

1. KONTAKT

Skicka in ett kontaktformulär med bilder alt. ring direkt till oss

2. MÖTE PÅ PLATS

Kostnadsfritt möte på plats om det behövs där arbetet skall utföras.

3. OFFERT

Efter mötet kan vi göra en noggrann beräkning och ger er offert för arbetet.

4. UTFÖRANDE

Utförande, bortforsling och eventuell försäljning av virket. Slutfakturering sker.