Stubbfräsning

Har ni fällt träd nyligen och stubben är kvar? Eller kanske har den där stubben stått i vägen i många år? Vi ser till att ta bort det med hjälp av stubbfräsning.

Bli av med stubbarna effektivt med stubbfräsning

När en trädfällning skett så är oftast inte hela arbetet avklarat ännu, för kvar står stubben som många gånger kan vara enormt mycket i vägen. På mindre träd kan trädfällningen oftast vara den enkla biten av arbetet. För att undvika att behöva gräva upp hela stubben ur marken, gör vi en såkallad stubbfräsning.

 

En stubbfräs är en maskin som består av en vass, roterande stålskiva med sylvassa tänder och ett skärande blad. Motorn för skivan börjar rotera och ”fräser” ned stubben i mindre bitar. De här mindre bitarna eller ”fräs” kan sedan enkelt forslas bort och till och med användas som biobränsle eller isolering av jord i planteringar.

 

Vi på Hasseltorp Skog & Naturvård erbjuder en prisvärd och effektiv tjänst för stubbfräsning. Har du en stubbe eller fler som du vill ha bort från din tomt eller mark? 

Se till att ta mått på din stubbe/stubbar och skicka en förfrågan här nedan så återkommer vi med ett offertförslag för arbetet, samt tillvägagångssätt.

 

Vi erbjuder stubbfräsning i Stockholm och det innefattar bland annat: Nacka, Värmdö, Tyresö, Huddinge, Haninge, Ekerö.

OBS! När du mäter stubben gäller det att du mäter hela vägen från kanten för att måtten skall bli korrekt. Dvs allt som syns av stubben ovan jord.

 

Stubbfräsning

vår arbetsprocess

1. KONTAKT

Skicka in ett kontaktformulär med bilder alt. ring direkt till oss

2. MÖTE PÅ PLATS

Kostnadsfritt möte på plats om det behövs där arbetet skall utföras.

3. OFFERT

Efter mötet kan vi göra en noggrann beräkning och ger er offert för arbetet.

4. UTFÖRANDE

Utförande, bortforsling och eventuell försäljning av virket. Slutfakturering sker.