Arborist Tyresö

Arborist Tyresö

Ute efter en arborist i Tyresö? Då har du kommit rätt!
Vi på Hasseltorp Skog & Naturvård är ett litet och personligt familjeföretag som finns här om ni söker efter en arborist i Tyresö. Vi har en samlad erfarenhet på över 30 år i företaget och arbetar mot privatpersoner, företag, föreningar & kommuner. Vi kan hjälpa er med era träd!

När skall jag kontakta en arborist?

Ibland kan det som vi förstår vara svårt att veta vem du skall kontakta och när du skall veta att du är i behov av just en arborist. För att kortfattat beskriva en arborists uppgift så är det att; Beskära & avverka träd, samt planering och konsultering kring träden. Ett vanligt uppdrag är exempelvis trädbeskärning i tätbebyggda områden. Det handlar vanligtvis om att avverka svaga eller skadade grenar. Som möjligtvis kan innebära fara för förbipasserande människor eller skada närliggande byggnader.

Andra vanliga uppdrag som vi kan hjälpa er med om ni söker en arborist. Det kan exempelvis vara rotbeskärningar, vilket utförs på skadade rötter för att istället uppmuntra trädet att skapa nya. Oftast vill man att rötterna skall ligga närmare intill stammen. Säkerhetsbeskärning är också vanligt om trädet är sjukt, skadat eller angripen av röta. Kronhöjning är också ett vanligt uppdrag, där man tar lågt sittande grenar för att förbättra framkomligheten.

Arborist Tyresö

Säkerheten framför allt!

Många gånger kan det kännas som att det är relativt ”enkla” uppgifter att ta bort ett par grenar eller rötter. Men ha i åtanke att all typ av trädbeskärning kan vara farligt både för dig och omgivningen, men också för att du kan skada/döda trädet i fråga. På Hasseltorp Skog är vi alla utbildade och med vår erfarenhet kan vi hjälpa er att hitta en säker och smidig lösning.
Så var försiktiga och kontakta en utbildad arborist i Tyresö för säkerhetsskull. Vid felberäkningar eller misstag kring träd så kan det få fruktansvärda konsekvenser.

Arborist Tyresö – Kontakta oss!

Om du söker en arborist i Tyresö, så ta kontakt med oss på Hasseltorp Skog & Naturvård AB så ser vi till att hjälpa er. Ni kommer enklast i kontakt med oss genom att ringa eller fylla i kontaktformuläret längre ned på sidan!

Kunder vi arbetar mot

Föreningar

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot olika typer av bostadsrättsföreningar och andra typer av föreni...

Läs mer


Privatpersoner

På Hasseltorp Skog utför vi b.la. uppdrag för privatpersoner, fastighetsägare och byggföretag. Vi har lång erfarenhet inom v...

Läs mer


Kommun

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot stora markägare såsom exempelvis kommuner och statliga myndighet...

Läs mer


Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till Naturvård & Trädfällning. Vi hjälper dig från första start med konsultering till avverkning & till och med försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården.

Kontakta oss

Skicka in en förfrågan genom att fylla i formuläret så återkommer vi snarast möjligt till dig.