Stubbfräsning Nacka

Söker du någon som kan genomföra en stubbfräsning i Nacka?
Hasseltorp Skog & Naturvård AB är ert lokala val när det kommer till trädfällning, trädvård och stubbfräsning i Nacka. Med över 30 års samlad erfarenhet finns vi här för att hjälpa er!

Stubbfräsning Nacka

Vi hjälper er med stubbarna!

När ett träd fällts eller fallit, har stubben en tendens att alltid bli kvar. Oftast lång tid efter trädet har försvunnit från platsen. Har ni stubbar som ni tycker att det är dags att göra sig av med? Då behöver ni genomföra en stubbfräsning, där vi fräser ned stubben till flisor.

 

Processen för att genomföra en stubbfräsning  är väldigt simpel. Och framförallt påverkar det inte någonting runt omkring, såsom exempelvis den fina gräsmattan. För att göra en stubbfräsning behövs en stubbfräs och möjlighet för oss att ta oss fram till stubben med maskinen. Stubbfräsen består av en vass, roterande stålskiva med sylvassa tänder och ett skärande blad. Skivans motor startar roteringen och på så sätt fräser ned stubben i mindre bitar. De här mindre bitarna eller ”fräs” kan sedan enkelt forslas bort. Det kan också med enkelhet användas av er som biobränsle eller isolering av jord i planteringar. Vi kan självklart hjälpa er att forsla bort resterna av stubben, men detta är bra om vi känner till innan vi kör igång arbetet.

 

På Hasseltorps Skog & Naturvård AB är vi specialister på stubbfräsning i Nacka. Vi förstår att varje kunds behov är unika och därför anpassar vi våra tjänster efter dina specifika önskemål. Våra erfarna tekniker använder den senaste utrustningen för att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Stubbfräsning

vår arbetsprocess

1. KONTAKT

Skicka in ett kontaktformulär med bilder alt. ring direkt till oss

2. MÖTE PÅ PLATS

Kostnadsfritt möte på plats om det behövs där arbetet skall utföras.

3. OFFERT

Efter mötet kan vi göra en noggrann beräkning och ger er offert för arbetet.

4. UTFÖRANDE

Utförande, bortforsling och eventuell försäljning av virket. Slutfakturering sker.

Varför välja stubbfräsning?

Stubbfräsning är den mest effektiva metoden för att bli av med stubbar utan att skada din omgivande trädgård. Till skillnad från andra metoder som att gräva upp eller bränna stubbar, är stubbfräsning snabbt, miljövänligt och lämnar din mark redo för nya projekt.

Hos Hasseltorps Skog & Naturvård AB erbjuder vi professionell stubbfräsning i Nacka som snabbt och effektivt tar bort oönskade stubbar från din mark. Vi kombinerar moderna maskiner med gedigen erfarenhet för att garantera ett perfekt resultat varje gång.

Kontakta Hasseltorps Skog & Naturvård AB

Är du redo att förvandla din trädgård? Kontakta Hasseltorps Skog & Naturvård AB idag för en kostnadsfri konsultation och offert på stubbfräsning i Nacka. Låt oss hjälpa dig att skapa en vacker och funktionell utomhusmiljö genom professionell stubbfräsning.