Stubbfräsning Nacka

Söker du någon som kan genomföra en stubbfräsning i Nacka?
Hasseltorp Skog & Naturvård AB är ert lokala val när det kommer till trädfällning, trädvård och stubbfräsning i Nacka. Med över 30 års samlad erfarenhet finns vi här för att hjälpa er!

TJÄNSTER

När ett träd fällts eller fallit, har stubben en tendens att alltid bli kvar. Oftast lång tid efter trädet har försvunnit från platsen. Har ni stubbar som ni tycker att det är dags att göra sig av med? Då behöver ni genomföra en stubbfräsning, där vi fräser ned stubben till flisor. 


Processen för att genomföra en stubbfräsning i Nacka är väldigt simpel. Och framförallt påverkar det inte någonting runt omkring, såsom exempelvis den fina gräsmattan. För att göra en stubbfräsning behövs en stubbfräs och möjlighet för oss att ta oss fram till stubben med maskinen. Stubbfräsen består av en vass, roterande stålskiva med sylvassa tänder och ett skärande blad. Skivans motor startar roteringen och på så sätt fräser ned stubben i mindre bitar. De här mindre bitarna eller ”fräs” kan sedan enkelt forslas bort. Det kan också med enkelhet användas av er som biobränsle eller isolering av jord i planteringar. Vi på Hasseltorp Skog & Naturvård kan självklart hjälpa er att forsla bort resterna av stubben, men det är bra om vi känner till innan vi kör igång arbetet.

Behöver ni hjälp med stubbfräsning i Nacka?
Kontakta mig!

Ulf Hasseltorp

VD/Ägare

Om oss

Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till naturvård, trädfällning, arboristtjänster och stubbfräsning. Vi hjälper dig från första start med konsultering, sedan avverkning och slutligen om så önskas, försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården och med ett stort säkerhetstänk. Ett exempel på det är att våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog.

vår arbetsprocess

1. KONTAKT

Kontaktförfrågan eller samtal med oss på Hasseltorpskog.

2. MÖTE PÅ PLATS

Kostnadsfritt möte på plats där arbetet skall utföras.

3. OFFERT

Efter mötet kan vi göra en noggrann beräkning och ger er offert för arbetet.

4. UTFÖRANDE

Utförande, bortforsling och eventuell försäljning av virket. Slutfakturering sker.