Stubbfräsning Stockholm

Stubbfräsning Stockholm

Välkommen till Hasseltorp Skog & Naturvård AB, vi hjälper er med stubbfräsning i Stockholm. Vi ser till att ni blir av med oönskade stubbar i er trädgård eller park på ett effektivt och säker sätt. Med en stubbfräsning kan vi enkelt fräsa ned stubben ca 10-20 cm under mark och du kan enkelt fylla hålet med jord och så gräs. Det är en betydligt smidigare process än att gräva upp hela stubben ur marken!

Hur går en stubbfräsning till?

När vi skall genomföra en stubbfräsning i Stockholm så behöver vi först veta antalet stubbar och storleken på dem. Sedan är det bra för oss att det är relativt lättillgängligt att komma fram till stubben. Maskinerna vi använder är ca 100cm breda, vilket då blir minimum bredden som vi behöver för att komma fram till stubben.

Stubbfräsning är en väldigt smidig process där endast stubben och den absolut mest närliggande marken påverkas. En stubbfräs är en maskin som består av en vass, roterande stålskiva med sylvassa tänder och ett skärande blad. Motorn för skivan börjar rotera och ”fräser” ned stubben i mindre bitar. De här mindre bitarna eller ”fräs” kan sedan enkelt forslas bort. Eller användas som biobränsle eller isolering av jord i planteringar.

Stubbfräsning Stockholm

Pris stubbfräsning Stockholm

Kostnaden för stubbfräsning runt om i Stockholm offereras efter ett flertal faktorer. Först och främst handlar det om geografiskt läge, både ort och hur lättillgänglig stubben är. Kan vi inte komma fram till stubben med maskinen, utan att den behöver lyftas in på tomten/marken så är det en extra kostnad förstås.
Sedan är antalet stubbar som skall fräsas och storleken på dem en stor faktor för priset. För att korrekt mäta en stubbe inför stubbfräsning skall du mäta hela stubben ovan jord. Dvs allt som du kan se av stubben med blotta ögat.
Sedan kan vi ta med oss flisen som blir kvar efter stubben men det behöver vi veta om innan arbetet påbörjas.

Stubbfräsning Stockholm – Kontakta oss!

Det smidigaste tillvägagångssättet är att ni mäter samtliga stubbar noggrant själva, samt foto dokumenterar det. Sedan kan ni skicka in en förfrågan till oss via kontaktformuläret först alternativt via info-mejlen med allt samlat. Vi kan då snabbt och enkelt återkomma till er med en offert för arbetet.

Behöver ni hjälp med stubbfräsning i Stockholms län så kontakta oss på Hasseltorp Skog & Naturvård AB. Vi kan på ett effektivt och säkert sätt ta bort era stubbar från tomten/marken.
Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret på hemsidan eller ring till oss så hjälper vi er!

Kunder vi arbetar mot

Föreningar

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot olika typer av bostadsrättsföreningar och andra typer av föreni...

Läs mer


Privatpersoner

På Hasseltorp Skog utför vi b.la. uppdrag för privatpersoner, fastighetsägare och byggföretag. Vi har lång erfarenhet inom v...

Läs mer


Kommun

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot stora markägare såsom exempelvis kommuner och statliga myndighet...

Läs mer


Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till Naturvård & Trädfällning. Vi hjälper dig från första start med konsultering till avverkning & till och med försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården.

Kontakta oss

Skicka in en förfrågan genom att fylla i formuläret så återkommer vi snarast möjligt till dig.