Stubbfräsning Värmdö

Behöver ni rensa bort stubbar från er tomt/mark på Värmdö?
Ta kontakt med det lokala familjeföretaget, Hasseltorp Skog & Naturvård AB. Vi har vårt säte ute på Värmdö och kan självklart hjälpa er med stubbfräsning på Värmdö.

TJÄNSTER

Dags att ta bort de där stubbarna som stått där sedan trädet togs bort, eller har de möjligtvis stått där en livstid? Oavsett så behöver ni då en stubbfräsning för att bli av med stubbarna på ett smidigt sätt. Resterna av stubben kan ni sedan dessutom använda som biobränsle eller som isolering i planteringen av jord. 


När vi skall genomföra en stubbfräsning på Värmdö så behöver vi först veta antalet stubbar och storleken på dem. Sedan är det bra för oss att det är relativt lättillgängligt att komma fram till stubben. Maskinerna vi använder är ca 100cm breda, vilket då blir minimum bredden som vi behöver för att komma fram till stubben. Kan vi inte komma fram till stubbarna så kommer vi behöva lyfta in maskinen eller en annan typ av lösning vilket självklart påverkar offerten.


Det finns även möjlighet för oss på Hasseltorp Skog & Naturvård  AB att ta hand om materialet som blir över från stubben. Det är dock bra om vi känner till redan innan vi sätter igång arbetet med att ta bort era stubbar på Värmdö.

Behöver ni hjälp med stubbfräsning på Värmdö?
Kontakta mig!

Ulf Hasseltorp

VD/Ägare

Stubbfräsning Värmdö – Tillvägagångssätt

Stubbfräsning är en väldigt smidig process där endast stubben och den mest närliggande marken påverkas vid genomförande. Med förutsättning att vi kommer fram till den.
En stubbfräs är en maskin som består av en vass, roterande stålskiva med sylvassa tänder och ett skärande blad. Motorn för skivan börjar rotera och ”fräser” ned stubben i mindre bitar. De här mindre bitarna eller ”fräs” kan sedan enkelt forslas bort. Eller användas som biobränsle eller isolering av jord i planteringar. Vi kan självklart hjälpa er att forsla bort resterna av stubben, men det behöver vi veta om innan projektet startar.

 

Kontakta oss för offert!

Det smidigaste tillvägagångssättet är att ni mäter samtliga stubbar noggrant själva, samt foto dokumenterar det och skickar in till oss.
Eftersom vi har säte ute på Värmdö kan det också vara så att vi har vägarna förbi om ni känner er osäkra. Då kan vi möjligtvis titta förbi och kika på jobbet innan vi lämnar offert för stubbfräsningen. Behöver ni hjälp med stubbfräsning på Värmdö så kontakta oss på Hasseltorp Skog & Naturvård AB. Vi kan på ett effektivt och säkert sätt ta bort era stubbar från tomten/marken.
Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret på hemsidan eller ring till oss så hjälper vi er!

Om oss

Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till naturvård, trädfällning, arboristtjänster och stubbfräsning. Vi hjälper dig från första start med konsultering, sedan avverkning och slutligen om så önskas, försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården och med ett stort säkerhetstänk. Ett exempel på det är att våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog.

vår arbetsprocess

1. KONTAKT

Kontaktförfrågan eller samtal med oss på Hasseltorpskog.

2. MÖTE PÅ PLATS

Kostnadsfritt möte på plats där arbetet skall utföras.

3. OFFERT

Efter mötet kan vi göra en noggrann beräkning och ger er offert för arbetet.

4. UTFÖRANDE

Utförande, bortforsling och eventuell försäljning av virket. Slutfakturering sker.