Stubbfräsning Värmdö

Stubbfräsning Värmdö

Behöver ni rensa bort stubbar från er tomt/mark på Värmdö? Ta kontakt med det lokala familjeföretaget, Hasseltorp Skog & Naturvård AB. Vi har vårt säte ute på Värmdö och kan självklart hjälpa er med stubbfräsning på Värmdö.

När vi skall genomföra en stubbfräsning på Värmdö så behöver vi först veta antalet stubbar och storleken på dem. Sedan är det bra för oss att det är relativt lättillgängligt att komma fram till stubben. Maskinerna vi använder är ca 100cm breda, vilket då blir minimum bredden som vi behöver för att komma fram till stubben. Kan vi inte komma fram till stubbarna så kommer vi behöva lyfta in maskinen eller en annan typ av lösning vilket självklart påverkar offerten.

Stubbfräsning Värmdö

Stubbfräsning Värmdö – Tillvägagångssätt

Stubbfräsning är en väldigt smidig process där endast stubben och den mest närliggande marken påverkas vid genomförande. Med förutsättning att vi kommer fram till den.
En stubbfräs är en maskin som består av en vass, roterande stålskiva med sylvassa tänder och ett skärande blad. Motorn för skivan börjar rotera och ”fräser” ned stubben i mindre bitar. De här mindre bitarna eller ”fräs” kan sedan enkelt forslas bort. Eller användas som biobränsle eller isolering av jord i planteringar. Vi kan självklart hjälpa er att forsla bort resterna av stubben, men det behöver vi veta om innan projektet startar.

Kontakta oss för offert

Det smidigaste tillvägagångssättet är att ni mäter samtliga stubbar noggrant själva, samt foto dokumenterar det och skickar in till oss.
Eftersom vi har säte ute på Värmdö kan det också vara så att vi har vägarna förbi om ni känner er osäkra. Då kan vi möjligtvis titta förbi och kika på jobbet innan vi lämnar offert för stubbfräsningen.

Behöver ni hjälp med stubbfräsning på Värmdö så kontakta oss på Hasseltorp Skog & Naturvård AB. Vi kan på ett effektivt och säkert sätt ta bort era stubbar från tomten/marken.
Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret på hemsidan eller ring till oss så hjälper vi er!

Kunder vi arbetar mot

Föreningar

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot olika typer av bostadsrättsföreningar och andra typer av föreni...

Läs mer


Privatpersoner

På Hasseltorp Skog utför vi b.la. uppdrag för privatpersoner, fastighetsägare och byggföretag. Vi har lång erfarenhet inom v...

Läs mer


Kommun

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot stora markägare såsom exempelvis kommuner och statliga myndighet...

Läs mer


Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till Naturvård & Trädfällning. Vi hjälper dig från första start med konsultering till avverkning & till och med försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården.

Kontakta oss

Skicka in en förfrågan genom att fylla i formuläret så återkommer vi snarast möjligt till dig.