Trädfällning Ekerö

Trädfällning Ekerö

Hasseltorp Skog & Naturvård AB är ert trygga och säkra val när det kommer till trädfällning på Ekerö. Vi är ett familjeföretag med en samlad erfarenhet på över 30 år inom trädfällning. Vi hjälper såväl privatpersoner som kommun, bostadsrättsföreningar och övriga markägare/organisationer runt om på Ekerö. Med en effektiv arbetsprocess så ser vi till att fälla era träd på ett säkert sätt.

4 enkla steg för trädfällning på Ekerö

Vi har en enkel arbetsprocess uppsatt för att underlätta för våra kunder när de behöver fälla träd. För att säkerställa att arbetet blir korrekt gjort besöker vi gärna platsen för att se över träden i fråga och omgivningen. Sedan har ni alltid en personlig kontaktperson att rådfråga tillsammans med genom processen.

  1. Kontaktförfrågan/Samtal med er personliga kontaktperson
  2. Möte på plats & rådgivning
  3. Offert & rekommendationer för arbetet som skall genomföras
  4. Utförande & slutfakturering efter slutfört arbete

Att fälla träd innebär ett stort ansvar för den som genomför det. Säkerhet, erfarenhet och noggrannhet är därför tre viktiga ledord som vi anser en duktig trädfällare bör ha. Säkerheten är en röd tråd i vårt arbete och genom noggrannhet och vår samlade erfarenhet genomförs arbetet korrekt och smidigt.

Trädfällning Ekerö

Utbildad och certifierad personal

På Hasseltorp Skog & Naturvård AB använder vi oss av certifierad och utbildad personal. Vi som driver företaget har en samlad erfarenhet av träd- och naturvård på över 30 år. Samtliga personer på företaget är certifierade inom ”Säker Skog”. Vilket gör att ni kan känna er trygga när ni anlitar oss för trädfällning på Ekerö.

 

Offert för trädfällning på Ekerö

För att komma i kontakt med oss gör ni enklast genom att ringa eller fyller i kontaktformuläret längre ned på sidan. Efter kontakt ser vi till att boka in en tid för att komma ut till er och se över jobbet.  Välkommen att ta kontakt med oss för offerförslag!

Kunder vi arbetar mot

Föreningar

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot olika typer av bostadsrättsföreningar och andra typer av föreni...

Läs mer


Privatpersoner

På Hasseltorp Skog utför vi b.la. uppdrag för privatpersoner, fastighetsägare och byggföretag. Vi har lång erfarenhet inom v...

Läs mer


Kommun

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot stora markägare såsom exempelvis kommuner och statliga myndighet...

Läs mer


Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till Naturvård & Trädfällning. Vi hjälper dig från första start med konsultering till avverkning & till och med försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården.

Kontakta oss

Skicka in en förfrågan genom att fylla i formuläret så återkommer vi snarast möjligt till dig.