Trädfällning Ekerö

Hasseltorp Skog & Naturvård AB är ert trygga och säkra val när det kommer till trädfällning på Ekerö. Vi är ett familjeföretag med en samlad erfarenhet på över 30 år inom trädfällning. Vi hjälper såväl privatpersoner som kommun, bostadsrättsföreningar och övriga markägare/organisationer runt om på Ekerö. Med en effektiv arbetsprocess så ser vi till att fälla era träd på ett säkert sätt.

TJÄNSTER

Vi har en enkel arbetsprocess uppsatt för att underlätta för våra kunder när de behöver fälla träd. För att säkerställa att arbetet blir korrekt gjort besöker vi gärna platsen för att se över träden i fråga och omgivningen. Sedan har ni alltid en personlig kontaktperson att rådfråga tillsammans med genom processen.

  1. Kontaktförfrågan.
  2. Fysiskt möte på plats för att gå igenom projektet.
  3. Rekommendationer och offert levereras efter vårt möte.
  4. Utförande och slutfakturering sker sedan vid överenskommet datum.

Att fälla träd innebär ett stort ansvar för den som genomför det. Säkerhet, erfarenhet och noggrannhet är därför tre viktiga ledord som vi anser en duktig trädfällare bör ha. Säkerheten är en röd tråd i vårt arbete och genom noggrannhet och vår samlade erfarenhet genomförs arbetet korrekt och smidigt. 

Behöver ni hjälp med trädfällning på Ekerö?
Kontakta mig!

Ulf Hasseltorp

VD/Ägare

Utbildad och certifierad personal

På Hasseltorp Skog & Naturvård AB använder vi oss av certifierad och utbildad personal. Vi som driver företaget har en samlad erfarenhet av träd- och naturvård på över 30 år. Samtliga personer på företaget är certifierade inom ”Säker Skog”. Vilket gör att ni kan känna er trygga när ni anlitar oss för trädfällning på Ekerö. Vi jobbar alltid för en trygg arbetsmiljö och för att genomföra trädfällning på ett säkert och effektivt sätt. 

 

Offert för trädfällning på Ekerö

För att komma i kontakt med oss gör ni enklast genom att ringa eller fyller i kontaktformuläret längre ned på sidan. Efter kontakt ser vi till att boka in en tid för att komma ut till er och se över jobbet. 

Välkommen att ta kontakt med oss för offerförslag!

Om oss

Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till naturvård, trädfällning, arboristtjänster och stubbfräsning. Vi hjälper dig från första start med konsultering, sedan avverkning och slutligen om så önskas, försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården och med ett stort säkerhetstänk. Ett exempel på det är att våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog.

vår arbetsprocess

1. KONTAKT

Kontaktförfrågan eller samtal med oss på Hasseltorpskog.

2. MÖTE PÅ PLATS

Kostnadsfritt möte på plats där arbetet skall utföras.

3. OFFERT

Efter mötet kan vi göra en noggrann beräkning och ger er offert för arbetet.

4. UTFÖRANDE

Utförande, bortforsling och eventuell försäljning av virket. Slutfakturering sker.