Trädfällning i Haninge

Trädfällning i Haninge

För dig som behöver hjälp med trädfällning i Haninge så kan du känna dig trygg och säker med att kontakta Hasseltorp Skog & Naturvård AB. Vi är ett familjeföretag med en samlad erfarenhet på över 30 år i företaget. Oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening eller markägare så kan vi hjälpa er med er trädfällning. Med en tydlig arbetsprocess, egen kontaktperson och säkerheten alltid i åtanke så blir vi ett trygg val för att fälla träd i Haninge.

4 enkla steg för trädfällning i Haninge

Vi vill i största möjliga mån underlätta processen för er som kund. Vi vet hur jobbigt det kan vara om ett träd fallit på tomten, kanske ligger till och med över vägen. Därför skall det vara enkelt för er att kontakta oss och få hjälp med er trädfällning.
När ni anlitar oss får ni alltid en personlig kontaktperson som kommer ut och träffar er på plats för rådgivning. Detta för att kunna ge rätt rekommendationer beroende på er situation och en korrekt offert till er. Vi har en arbetsprocess som kan delas upp i fyra enkla steg.

  • Kontaktförfrågan/Samtal med er personliga kontaktperson
  • Möte på plats & rådgivning
  • Offert & rekommendationer för arbetet som skall genomföras
  • Utförande & slutfakturering efter slutfört arbete
Trädfällning i Haninge

Trygg och säker trädfällning i Haninge

Trädfällning innebär ett stort ansvar, för när stora träd faller till marken så gör dem det med en enorm kraft. Det kan vara extremt farligt både för oss runt omkring när trädet fälls, men även närliggande fastigheter och byggnader. Därför är säkerheten en röd tråd i vårt dagliga arbete. Vi kan självklart genomföra avancerad trädfällning i Haninge, vilket innebär svåråtkomliga träd eller träd som står i tätbebyggda områden. När ni kontaktar oss för den här typen av trädfällningar så kan ni känna er säkra på att vi genomför trädfällningen på ett säkert sätt.  Samtliga av våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog.

Kontakta oss för trädfällning i Haninge

Oavsett storleken på uppdraget så kommer vi alltid att behandla det med största respekt och säkerställa att ingenting går fel. Vi är – och ska vara – det säkra alternativet för trädfällning i Haninge.

För att komma i kontakt med oss gör ni enklast genom att ringa eller fyller i kontaktformuläret längre ned på sidan. Efter det ser vi till att boka in en tid för att komma ut till er och se över jobbet.  Välkommen att ta kontakt!

Kunder vi arbetar mot

Föreningar

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot olika typer av bostadsrättsföreningar och andra typer av föreni...

Läs mer


Privatpersoner

På Hasseltorp Skog utför vi b.la. uppdrag för privatpersoner, fastighetsägare och byggföretag. Vi har lång erfarenhet inom v...

Läs mer


Kommun

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot stora markägare såsom exempelvis kommuner och statliga myndighet...

Läs mer


Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till Naturvård & Trädfällning. Vi hjälper dig från första start med konsultering till avverkning & till och med försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården.

Kontakta oss

Skicka in en förfrågan genom att fylla i formuläret så återkommer vi snarast möjligt till dig.