Trädfällning Haninge

För dig som behöver hjälp med trädfällning i Haninge så kan du känna dig trygg och säker med att kontakta Hasseltorp Skog & Naturvård AB. Vi är ett familjeföretag med en samlad erfarenhet på över 30 år i företaget. Oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening eller markägare så kan vi hjälpa er med er trädfällning. Med en tydlig arbetsprocess, egen kontaktperson och säkerheten alltid i åtanke så blir vi ett trygg val för att fälla träd i Haninge.

TJÄNSTER

Vi vill i största möjliga mån underlätta processen för er som kund. Vi vet hur jobbigt det kan vara om ett träd fallit på tomten, kanske ligger till och med över vägen. Därför skall det vara enkelt för er att kontakta oss och få hjälp med er trädfällning.
När ni anlitar oss får ni alltid en personlig kontaktperson som kommer ut och träffar er på plats för rådgivning. Detta för att kunna ge rätt rekommendationer beroende på er situation och en korrekt offert till er. Vi har en arbetsprocess som kan delas upp i fyra enkla steg.

  1. Kontaktförfrågan.
  2. Fysiskt möte på plats för att gå igenom projektet.
  3. Rekommendationer och offert levereras efter vårt möte.
  4. Utförande och slutfakturering sker sedan vid överenskommet datum. 

Behöver ni hjälp med trädfällning i Haninge?
Kontakta mig!

Ulf Hasseltorp

VD/Ägare

Trygg och säker trädfällning i Haninge

Trädfällning innebär ett stort ansvar, för när stora träd faller till marken så gör dem det med en enorm kraft. Det kan vara extremt farligt både för oss runt omkring när trädet fälls, men även närliggande fastigheter och byggnader. Därför är säkerheten en röd tråd i vårt dagliga arbete. Vi kan självklart genomföra avancerad trädfällning i Haninge, vilket innebär svåråtkomliga träd eller träd som står i tätbebyggda områden. När ni kontaktar oss för den här typen av trädfällningar så kan ni känna er säkra på att vi genomför trädfällningen på ett säkert sätt. Samtliga av våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog.


Kontakta oss för trädfällning i Haninge

Oavsett storleken på uppdraget så kommer vi alltid att behandla det med största respekt och säkerställa att ingenting går fel. Vi är – och ska vara – det säkra alternativet för trädfällning i Haninge.

För att komma i kontakt med oss gör ni enklast genom att ringa eller fyller i kontaktformuläret längre ned på sidan. Efter det ser vi till att boka in en tid för att komma ut till er och se över jobbet.

Välkommen att ta kontakt!

Om oss

Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till naturvård, trädfällning, arboristtjänster och stubbfräsning. Vi hjälper dig från första start med konsultering, sedan avverkning och slutligen om så önskas, försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården och med ett stort säkerhetstänk. Ett exempel på det är att våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog.

vår arbetsprocess

1. KONTAKT

Kontaktförfrågan eller samtal med oss på Hasseltorpskog.

2. MÖTE PÅ PLATS

Kostnadsfritt möte på plats där arbetet skall utföras.

3. OFFERT

Efter mötet kan vi göra en noggrann beräkning och ger er offert för arbetet.

4. UTFÖRANDE

Utförande, bortforsling och eventuell försäljning av virket. Slutfakturering sker.