Trädfällning i Huddinge

Trädfällning i Huddinge

Hasseltorp Skog & Naturvård är ett tryggt val för dig som behöver hjälp med trädfällning i Huddinge. Vi är ett familjeföretag med en samlad erfarenhet på över 30 år inom trädfällning. Vi arbetar mot privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar och övriga markägare i hela Huddinge. Med en tydlig arbetsprocess, egen kontaktperson och säkerheten alltid i åtanke så blir vi ett trygg val för att fälla träd i Huddinge

Smidig arbetsprocess vid trädfällning

Vi vill i största möjliga mån underlätta processen för er som kund när ni behöver hjälp. Vi vet hur jobbigt det kan vara om ett träd fallit på tomten, kanske ligger till och med över vägen. Därför skall det vara enkelt för er att kontakta oss och få hjälp med er trädfällning.
När ni anlitar oss får ni alltid en personlig kontaktperson som kommer ut och träffar er på plats för rådgivning. Detta för att kunna ge rätt rekommendationer beroende på er situation och en korrekt offert till er. Vi har en arbetsprocess som kan delas upp i fyra enkla steg.

  • Kontaktförfrågan/Samtal med er personliga kontaktperson
  • Möte på plats & rådgivning
  • Offert & rekommendationer för arbetet som skall genomföras
  • Utförande & slutfakturering efter slutfört arbete
Trädfällning i Huddinge

Trygg och säker trädfällning i Huddinge

Att fälla träd är ett stort ansvar, för när träden faller till marken så gör dem det med en enorm kraft. Gör man misstag vid trädfällning så kan det få stora konsekvenser. Därför är säkerheten en röd tråd i vårt dagliga arbete. Vi kan självklart även genomföra avancerad trädfällning i Huddinge. Vilket innebär att vi kan fälla svåråtkomliga träd eller träd som står i tätbebyggda områden. Samtliga av våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog. Därför kan ni känna er säkra att kontakta oss vid alla typ av trädfällningar i Huddinge.

Kontakta oss när ni behöver fälla träd i Huddinge

Oavsett storleken på uppdraget så kommer vi alltid att behandla det med största respekt och säkerställa att ingenting går fel. Vi är – och ska vara – det säkra alternativet för trädfällning i Huddinge.  

För att komma i kontakt med oss gör ni enklast genom att ringa eller fyller i kontaktformuläret längre ned på sidan. Efter det ser vi till att boka in en tid för att komma ut till er och se över jobbet.  Välkommen att ta kontakt!

Kunder vi arbetar mot

Föreningar

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot olika typer av bostadsrättsföreningar och andra typer av föreni...

Läs mer


Privatpersoner

På Hasseltorp Skog utför vi b.la. uppdrag för privatpersoner, fastighetsägare och byggföretag. Vi har lång erfarenhet inom v...

Läs mer


Kommun

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot stora markägare såsom exempelvis kommuner och statliga myndighet...

Läs mer


Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till Naturvård & Trädfällning. Vi hjälper dig från första start med konsultering till avverkning & till och med försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården.

Kontakta oss

Skicka in en förfrågan genom att fylla i formuläret så återkommer vi snarast möjligt till dig.