Trädfällning Nacka

Trädfällning Nacka

Hasseltorp Skog & Naturvård AB utför trygg och säker trädfällning i Nacka. Vi är ett familjeföretag med en samlad erfarenhet på över 30 år när det kommer träd- och naturvård. Företaget har sitt säte ute på Värmdö och arbetar främst med trädfällning på Nacka & Värmdö.

Att fälla träd innebär ett stort ansvar och därför är säkerheten en röd tråd i vårt dagliga arbete. Vi kan genomföra avancerad trädfällning i Nacka som innebär svåråtkomliga träd eller träd som står i tätbebyggda områden. När ni kontaktar oss för den här typen av trädfällningar så kan ni känna er säkra på att vi har koll på omgivningen. Vi behöver nämligen alltid ta i beräkning andra fastigheter/hus och exempelvis elledningar när vi fäller träd i tätbebyggda områden.

Process för att fälla träd i Nacka

Vår arbetsprocess är anpassad för att underlätta i största möjliga mån för er som kund. Ni har alltid en personlig kontaktperson hos oss på Hasseltorp Skog & Naturvård som ni kan rådfråga. Vi ser även till att komma ut till er på plats för att se över trädet/träden som skall fällas. Detta för att kunna ge rätt rekommendationer och en korrekt offert för er till ett fast pris.

Vår arbetsprocess ser ut enligt nedan:

  • Kontaktförfrågan/Samtal med er personliga kontaktperson
  • Möte på plats & rådgivning
  • Offert för arbetet som skall genomföras
  • Utförande & slutfakturering efter slutfört arbete
Trädfällning Nacka

Utbildad personal genomför din trädfällning i Nacka

Skymmer trädet sommarsolen på altanen? Skall du bygga hus på en skogstomt och behöver hjälp med att rensa upp och fälla träden? Är du rädd att den stora granen som växer på berget skall falla? Eller vill du göra tomten mer säker barnen och ta ned den där stora eken?
Vi på Hasseltorp Skog & Naturvård hjälper er fälla träden på ett säkert & smidigt i hela Nacka. Samtliga av våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog.

Kontakta oss för trädfällning i Nacka

Vi arbetar mot privatpersoner, företag och organisationer I Nacka. Oavsett storleken på uppdraget så kommer vi alltid att behandla det med största respekt och säkerställa att ingenting går fel. Vi är – och ska vara – det säkra alternativet för trädfällning i Nacka.

För att komma i kontakt med oss gör ni enklast genom att ringa eller fyller i kontaktformuläret längre ned på sidan. Efter det ser vi till att boka in en tid för att komma ut till er och se över jobbet.  Välkommen att ta kontakt!

Kunder vi arbetar mot

Föreningar

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot olika typer av bostadsrättsföreningar och andra typer av föreni...

Läs mer


Privatpersoner

På Hasseltorp Skog utför vi b.la. uppdrag för privatpersoner, fastighetsägare och byggföretag. Vi har lång erfarenhet inom v...

Läs mer


Kommun

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot stora markägare såsom exempelvis kommuner och statliga myndighet...

Läs mer


Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till Naturvård & Trädfällning. Vi hjälper dig från första start med konsultering till avverkning & till och med försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården.

Kontakta oss

Skicka in en förfrågan genom att fylla i formuläret så återkommer vi snarast möjligt till dig.