Trädfällning Stockholm

Vi utför trädfällning i Stockholm på ett effektivt och säkert sätt. Oavsett om det är ett mindre träd eller om det handlar om en mer avancerad trädfällning i ett tätbebyggt område, så kan vi hjälpa er. Vi erbjuder dessutom möjlighet till bortforsling och försäljning av virket. Ni behöver alltså inte göra något jobb själva, vi löser det åt er!

TJÄNSTER

Säker och effektiv trädfällning i Stockholm

Genom att erbjuda en trygg och effektiv trädfällning i Stockholm innebär det att vi tar ett helhetsansvar för projektet, oavsett storlek. Det innebär också att det alltid är proffs som tar hand om er trädfällning. Samtliga personer på företaget är utbildade inom ”Säker Skog” och man använder sig endast av erfaren och certifierad personal.
Hasseltorp Skog & Naturvård AB har över 30 års samlad erfarenhet inom företaget. Vilket gör oss till ett säkert val för dig som söker efter en trädfällare i Stockholm. Vi utgår ifrån Värmdö men jobbar dagligen i hela Stockholm, inklusive i skärgården.

Oavsett om ni är en privatperson, företag, kommun eller bostadsrättsförening så är det viktigt för oss att ni känner er trygg. Att fälla träd kan vara extremt farligt. Noggrannhet och erfarenhet minskar riskerna att trädfällningen går fel. Därför bör du som beställare också vara noggrann med vem du kontaktar när det är dags för trädfällning i Stockholm.

Behöver ni hjälp med trädfällning i Stockholm?
Kontakta mig!

Ulf Hasseltorp

VD/Ägare

Vad kostar trädfällning i Stockholm?

Pris för trädfällning i Stockholm är svårt att ge en uppskattning på utan att ha sett vilket jobb som skall genomföras. Självklart skiljer sig kostnaden enormt mycket om det är ett enkelt träd som skall fällas. Jämfört med om det skall ske en avancerad trädfällning på flera träd som står svåråtkomliga. Sedan finns det tilläggstjänster som kan vara extremt skönt för dig som beställare att nyttja. Det kan exempelvis vara bortforsling av de fällda träden. Men det kan också vara att vi faktiskt hjälper dig att sälja virket efter genomförd trädfällning i Stockholm.


Vi anser att det alltid finns två aspekter att ta hänsyn till när vi genomför trädfällning i Stockholm. Först är det självklart ni som kund och beställare, ni vill såklart få dessa träd fällda på ett säkert, snabbt och effektivt sätt. Men vi behöver också ta hänsyn till naturen och den övriga växtligheten runtomkring dessa träd. Vi har stor erfarenhet av natur- och landskapsvård och tar alltid hänsyn till naturvården.

Offert och personligt möte för trädfällning i Stockholm

Vi tror på en personlig kontakt och att innan vi kan ge dig ett pris för trädfällning i Stockholm så är ett möte på plats att föredra. Vi kan då se över projektet, komma med rekommendationer och utefter leverera en offert.
Kontakta oss idag via telefon eller via kontaktformuläret för att få hjälp med fälla era träd!

Om oss

Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till naturvård, trädfällning, arboristtjänster och stubbfräsning. Vi hjälper dig från första start med konsultering, sedan avverkning och slutligen om så önskas, försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården och med ett stort säkerhetstänk. Ett exempel på det är att våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog.

vår arbetsprocess

1. KONTAKT

Kontaktförfrågan eller samtal med oss på Hasseltorpskog.

2. MÖTE PÅ PLATS

Kostnadsfritt möte på plats där arbetet skall utföras.

3. OFFERT

Efter mötet kan vi göra en noggrann beräkning och ger er offert för arbetet.

4. UTFÖRANDE

Utförande, bortforsling och eventuell försäljning av virket. Slutfakturering sker.