Trädfällning Stockholm

Trädfällning Stockholm

Vi utför trädfällning i Stockholm på ett effektivt och säkert sätt. Oavsett om det är ett mindre träd eller om det handlar om en mer avancerad trädfällning i ett tätbebyggt område, så kan vi hjälpa er. Vi erbjuder dessutom möjlighet till bortforsling och försäljning av virket. Ni behöver alltså inte göra något jobb själva, vi löser det åt er!

Säker och effektiv trädfällning i Stockholm

Med säker och effektiv trädfällning i Stockholm innebär det att vi tar ett helhetsansvar för projektet, oavsett storlek. Det innebär också att det alltid är proffs som tar hand om er trädfällning. Samtliga personer på företaget är utbildade inom ”Säker Skog” och man använder sig endast av erfaren och certifierad personal.

Erfaren personal för trädfällning i Stockholm

Hasseltorp Skog & Naturvård AB har över 30 års samlad erfarenhet inom företaget. Vilket gör oss till ett säkert val för dig som söker efter en trädfällare i Stockholm. Vi utgår ifrån Värmdö men jobbar dagligen i hela Stockholm, inklusive i skärgården.

Oavsett om ni är en privatperson, företag, kommun eller bostadsrättsförening så är det viktigt för oss att ni känner er trygg. Att fälla träd kan vara extremt farligt. Noggrannhet och erfarenhet minskar riskerna att trädfällningen går fel. Därför bör du som beställare också vara noggrann med vem du kontaktar när det är dags för trädfällning i Stockholm.

Vi arbetar i hela stor Stockholm vilket innefattar trädfällning i b.la.
Nacka, Huddinge, Haninge, Tyresö, Värmdö, Ekerö

Trädfällning Stockholm

Vad kostar trädfällning?

Pris för trädfällning i Stockholm är svårt att ge en uppskattning på utan att ha sett vilket jobb som skall genomföras. Självklart skiljer sig kostnaden enormt mycket om det är ett enkelt träd som skall fällas. Jämfört med om det skall ske en avancerad trädfällning på flera träd som står svåråtkomliga. Sedan finns det tilläggstjänster som kan vara extremt skönt för dig som beställare att nyttja. Det kan exempelvis vara bortforsling av de fällda träden. Men det kan också vara att vi faktiskt hjälper dig att sälja virket efter genomförd trädfällning i Stockholm.

Trädfällning i Stockholm på ett ansvarsfullt sätt

Vi anser att det alltid finns två aspekter att ta hänsyn till när vi genomför trädfällning i Stockholm. Först är det självklart ni som kund och beställare, ni vill såklart få dessa träd fällda på ett säkert, snabbt och effektivt sätt. Men vi behöver också ta hänsyn till naturen och den övriga växtligheten runtomkring dessa träd. Vi har stor erfarenhet av natur- och landskapsvård och tar alltid hänsyn till naturvården.

Offert och personligt möte för trädfällning i Stockholm

Vi tror på en personlig kontakt och att innan vi kan ge dig ett pris för trädfällning i Stockholm så är ett möte på plats att föredra. Vi kan då se över projektet, komma med rekommendationer och utefter leverera en offert.
Kontakta oss idag via telefon eller via kontaktformuläret för att få hjälp med fälla era träd!

Kunder vi arbetar mot

Föreningar

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot olika typer av bostadsrättsföreningar och andra typer av föreni...

Läs mer


Privatpersoner

På Hasseltorp Skog utför vi b.la. uppdrag för privatpersoner, fastighetsägare och byggföretag. Vi har lång erfarenhet inom v...

Läs mer


Kommun

Många av våra utförda uppdrag genom åren har varit gentemot stora markägare såsom exempelvis kommuner och statliga myndighet...

Läs mer


Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till Naturvård & Trädfällning. Vi hjälper dig från första start med konsultering till avverkning & till och med försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården.

Kontakta oss

Skicka in en förfrågan genom att fylla i formuläret så återkommer vi snarast möjligt till dig.