Trädfällning Tyresö

Hasseltorp Skog & Naturvård är ett tryggt val för dig som behöver trädfällning i Tyresö. Vi är ett familjeföretag med en samlad erfarenhet på över 30 år inom trädfällning. Genom att kontakta oss så får du kontakt med företag som endast använder utbildad personal vid trädfällning. Vi arbetar mot privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar och övriga markägare i hela Tyresö.

TJÄNSTER

Trygg process för att fälla träd i Tyresö

Vi använder oss av en trygg och enkel arbetsprocess för att underlätta i största möjliga mån för er som kund, när det är dags för att fälla träd. När ni anlitar oss får ni alltid en personlig kontaktperson som kommer ut och träffar er på plats för rådgivning. Detta för att kunna ge rätt rekommendationer beroende på er situation och en korrekt offert till er.


Trädfällning innebär ett stort ansvar, för när stora träd faller till marken så gör dem det med en enorm kraft. Det kan vara extremt farligt både för oss runt omkring när trädet fälls, men även närliggande fastigheter och byggnader. Därför är säkerheten en röd tråd i vårt dagliga arbete. Vi kan genomföra avancerad trädfällning i Tyresö som innebär svåråtkomliga träd eller träd som står i tätbebyggda områden. När ni kontaktar oss för den här typen av trädfällningar så kan ni känna er säkra på att vi genomför trädfällningen på ett säkert sätt.

Behöver ni hjälp med trädfällning i Tyresö?
Kontakta mig!

Ulf Hasseltorp

VD/Ägare

Trygg och säker trädfällning i Tyresö

Oavsett anledningen bakom att träden skall fällas i Tyresö så kan vi hjälpa er. Kanske är det så att trädet skymmer den tidiga vårsolen på baksidan? Eller du skall bygga ett hus på din tomt? Eller vill du göra tomten mer säker barnen och ta ned den där stora eken?

Vi på Hasseltorp Skog & Naturvård hjälper er fälla träden på ett säkert & smidigt sätt i hela Tyresö. Samtliga av våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog.

Vår arbetsprocess ser ut enligt nedan:

 

  1.  Kontaktförfrågan/Samtal med er personliga kontaktperson
  2.  Möte på plats & rådgivning
  3.  Offert för arbetet som skall genomföras
  4.  Utförande & slutfakturering efter slutfört arbete.

Kontakta oss för trädfällning i Tyresö

Oavsett storleken på uppdraget så kommer vi alltid att behandla det med största respekt och säkerställa att ingenting går fel. Vi är – och ska vara – det säkra alternativet för trädfällning i Tyresö.

För att komma i kontakt med oss gör ni enklast genom att ringa eller fyller i kontaktformuläret längre ned på sidan. Efter det ser vi till att boka in en tid för att komma ut till er och se över jobbet.

Välkommen att ta kontakt!

Om oss

Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till naturvård, trädfällning, arboristtjänster och stubbfräsning. Vi hjälper dig från första start med konsultering, sedan avverkning och slutligen om så önskas, försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården och med ett stort säkerhetstänk. Ett exempel på det är att våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog.

vår arbetsprocess

1. KONTAKT

Kontaktförfrågan eller samtal med oss på Hasseltorpskog.

2. MÖTE PÅ PLATS

Kostnadsfritt möte på plats där arbetet skall utföras.

3. OFFERT

Efter mötet kan vi göra en noggrann beräkning och ger er offert för arbetet.

4. UTFÖRANDE

Utförande, bortforsling och eventuell försäljning av virket. Slutfakturering sker.