Trädvård Stockholm

Söker ni arborist som kan hjälpa er med trädvård i Stockholm?
Då har ni kommit helt rätt! 
Hasseltorp Skog & Naturvård AB har en samlad erfarenhet på över 30 år inom trädvård, trädfällning och naturvård. Vi kan hjälpa er från konsultering till eventuellt utfärdande.

TJÄNSTER

Träd är levande och anpassar sig till omgivningen om de ges möjligheten att växa. Det ser vi inte minst i Stockholms innerstad där många av träden står nära byggnader, statyer och andra saker som vi människor byggt upp kring dem. Trots det fortsätter de växa, år efter år. Men de skulle inte kunna göra detta om de inte kontinuerligt tas hand om. Träd behöver regelbunden vård för att bli friska, starka och för oss människor säkra. Genom trädvård skapas det möjligheter att på ett säkert och hållbart sätt behålla naturen nära oss. 

Vad är trädvård?

Trädvård i Stockholm utförs vanligtvis av utbildade och certifierade arborister. Där arbetet kan handla om allt ifrån trädbeskärning, dvs beskära grenar eller liknande som skymmer solen eller växer över en byggnad. Det kan handla om något som kallas för kronrensning, där vi tar bort döda och sjuka grenar. Trädvård är med andra ord ett sätt att hålla både träden levande, men också för att vi på ett säkert sätt skall kunna ha träd längs gångvägar, byggnader eller statyer.

Behöver ni hjälp med trädvård i Stockholm?
Kontakta mig!

Ulf Hasseltorp

VD/Ägare

Vi på Hasseltorp Skog & Naturvård AB hjälper med utbildade arborister att vårda era träd på ett korrekt sätt. Vi har under åren ofta blivit kontaktade i ärenden där hållbarhet och naturvård är viktiga faktorer för projektet. Tack vare den långa erfarenheten inom området kan vi med självförtroende säga att vi kan hjälpa er med er trädvård i Stockholm. Vi ser helheten i projekten och kan ge er en korrekt bedömning på plats med våra rekommendationer. 

Offert trädvård i Stockholm

På Hasseltorp Skog tror vi på en personlig och ömsesidig kontakt, oavsett om du är privatperson, förening, företag eller kommun. Skicka gärna in ett kontaktformulär här på hemsidan eller ring direkt till oss. Så ser vi till att börja med ett fysiskt möte på plats, där vi närmare kan se över det eventuella projektet. För att därefter ge er rekommendationer och en korrekt offert för jobbet med trädvård i Stockholm!

Om oss

Hasseltorp Skog & Naturvård är din helhetspartner när det kommer till naturvård, trädfällning, arboristtjänster och stubbfräsning. Vi hjälper dig från första start med konsultering, sedan avverkning och slutligen om så önskas, försäljning av virket. Samtliga uppdrag vi åtar oss genomförs med hänsyn till naturvården och med ett stort säkerhetstänk. Ett exempel på det är att våra anställda är proffs och självklart utbildade inom Säker Skog.

vår arbetsprocess

1. KONTAKT

Kontaktförfrågan eller samtal med oss på Hasseltorpskog.

2. MÖTE PÅ PLATS

Kostnadsfritt möte på plats där arbetet skall utföras.

3. OFFERT

Efter mötet kan vi göra en noggrann beräkning och ger er offert för arbetet.

4. UTFÖRANDE

Utförande, bortforsling och eventuell försäljning av virket. Slutfakturering sker.